Zatvori x
Pretraživanje oglasa:

Ime:     Prezime:      Mjesto:OBAVIJEST O SMRTI
Marija Bušić

1987. - 2019.

 Tužnim srcem i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni,
javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

MARIJA BUŠIĆ-rođ. Sesar

u nedjelju 24.11.2019. godine, u 12.15 sati nakon kraće bolesti u 33. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u ponedjeljak 25.11.2019. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg“. Pokop drage nam pokojnice bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „MASLINE“. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u kapelici na groblju. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
suprug IVO; kćerka PETRA; otac FRANJO; mama LIDIJA; brat MARIO s obitelji; sestra MATEA s obitelji; babe: RUŽA i JANJA; svekar ČEDOMIL; svekrva JANJA; zaova NELA s obitelji; stričevi: BRANKO i ZORAN s obiteljima; ujak IVAN s obitelji; obitelji: BUŠIĆ, SESAR, DOGAN, KARAČIĆ, MIKULIĆ, ĆUŽE, GALIĆ, ZOVKO, VIDAČAK, BOKŠIĆ, PETROVIĆ, MEDIĆ, PRGA, KRALJEVIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.
 
Facebook...
   Print...   Print...
Upaljeno svijeća: 4443
Posalji SMS...  
Iskreno suosjecamo sa Vasom boli, te molimo da dusa drage nam kolegice Maje pronade svoj mir i spokoj. Neka Vam Gospodin Bog podari utjehu u nenadoknadivom gubitku. Primite nasu najiskreniju sucut. Osoblje RIF Agencije.