Zatvori x
Pretraživanje oglasa:

Ime:     Prezime:      Mjesto:OBAVIJEST O SMRTI
Kate Bojčić

1935. - 2020.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

KATE ( udova Ante) BOJČIĆ - rođ. Šagolj


U ponedjeljak 16.03.2020. godine, u 06.00 sati iznenada u 85. godini života,  primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u srijedu 18.03.2020 godine u 12.00 sati ispred Gradske mrtvačnice Bijeli Brijeg. Pokop drage nam pokojnice bit će obavljen u 14.00 sati na Rimokatoličkom groblju TRUSINA-Klis Konjic. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 11.30 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: kćerke: IVANKA, RUŽICA, LJILJANA, ELENA, LJUBICA, CELIJA i TONKA; sinovi: TOMISLAV, IVAN i DRAGAN; zetovi: BOSILJKO, ALEX, CMILJAN, TOMICA i VJEKO; nevjeste: EVICA i DIJANA; brat MIRKO; sestre: ANA i CELIJA; djever IVICA; zaova IVUŠA; unučad i praunučad; obitelji: BOJČIĆ, ŠAGOLJ, BOŽIĆ, ANĐELIĆ, VLAARDINGERBROEK,  MLAKIĆ, FIOLIĆ, KREŠO, BEKAVAC i NIKOLIĆte ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.
 
Facebook...
   Print...   Print...
Upaljeno svijeća: 349
Posalji SMS...