Zatvori x
Pretraživanje oglasa:

Ime:     Prezime:      Mjesto:



OBAVIJEST O SMRTI
Anka Mandić

1945. - 2020.

 Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga

ANKA MANDIĆ - udova pok. Cire

U petak 11.09.2020. u 13:00 sati nakon kraće bolesti u svojoj 75.-oj godini života primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminula. Posmrtna povorka drage nam pokojnice kreće u subotu 12.09.2020. u 17:00 sati ispred gradske mrtvačnice u Širokom Brijegu. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 16:00 sati. Pokop će se obaviti na rimokatoličkom groblju Bili Brig u Širokom Brijegu. Sveta misa služit će se tijekom pokopa.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
sin MARIJO, nevjeste ŽANA i IVANKA, braća SLAVKO, STANKO-BEĆAN i MARINKO s obiteljima, sestre IVA i MILKA-MICA s obiteljima, obitelj pok. brata KARLA, obitelj pok. brata JOZE, djever HRVOJE s obitelji, obitelj pok. djevera MARKA, obitelj pok. djevera ZVONKE, obitelj pok. djevera TONĆE, zaove ANA i ZDENKA, unučad: MARTINA, MARTIN, ANA, MARIJA, MATEO, ANĐELKO, praunuk MLADEN, obitelji: MANDIĆ, KOPILAŠ, SOLDO, DŽIDIĆ,BOKŠIĆ,ZELENIKA, te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji.
 
Facebook...
   Print...   Print...
Upaljeno svijeća: 817
Posalji SMS...  
Iskrena sucut Josko Sopta s obitelji
Voljeni ne umiru dok zive oni koji ih pamte Iskrena sucut povodom gubitak cijele obitelji Rodjak Ivan/Iko Bosnjak s obitelji
Iskrena sucut cjelokupnoj obitelji od Vesne i Marinka Zovko