Zatvori x
Pretraživanje oglasa:

Ime:     Prezime:      Mjesto:OBAVIJEST O SMRTI
Karlo Knezović

1934. - 2020.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

KARLO (pok. Stojana) KNEZOVIĆ

u ponedjeljak 16.11. 2020. godine, u 21.40 sati nakon kraće bolesti u 86. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u ponedjeljak 23.11.2020. godine u 15.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „Sv.Ante“ Cim. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
supruga ANICA; sin DRAGAN-Faga; kćerke: SMILJA, MARINKA i IVANKA; nevjesta ANKICA; zetovi: STANKO i GORAN; unučad: BORIS, IGOR, ANDREO, ANJA, SLAVIŠA, NATAŠA, DOMINIK i MATEA; praunučad: IVANO, TIA, IVAN, PETAR i ADRIAN; sestre: STANA i OLGA s obiteljima; obitelji pok.braće: ANTE, MILE i DRAGE; obitelji: KNEZOVIĆ, STOJKIĆ, VIDOVIĆ, STUPIĆ, BRKIĆ, CRNJAC, ĆOSIĆ, BARK, LEKIĆ te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji.
 
Facebook...
   Print...   Print...
Upaljeno svijeća: 895
Posalji SMS...