Zatvori x
Pretraživanje oglasa:

Ime:     Prezime:      Mjesto:OBAVIJEST O SMRTI
Ivica - Ica Zeljko

1942. - 2020.

Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga i nikad zaboravljena

IVICA - ICA ZELJKO
supruga Miljenka


U utorak 24.11.2020. u 02.00 sata u svojoj 78-oj godini života, nakon kraće bolesti blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj drage nam pokojnice bit će u srijedu 25.11.2020. ispred mrtvačnice u Širokom Brijegu u 14:00 sati. Obitelj prima sućut u mrtvačnici od 13:00 sati. Pokop će se obaviti na Vuletića groblju u Donjem Crnču. Sveta misa zadušnica služit će se tijekom pokopa.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI
: suprug Miljenko, kćeri: Tihana i Sanda, zetovi: Ivan i Miljenko, unučad: Ivana, Martina, Marija, Jakov i Lucija, praunučad, braća: Branko i Bruno s obiteljima, obitelj pok. brata Ivana, sestre: Milica, Neda, Ružica, Danica s obiteljima, djeverovi: Ivan i Radoslav s obiteljima, obitelji pok. djeverova Pave i Veselka, zaova Blagica s obitelji, obitelji pok. zaova Ivice i Slavke, obitelji: Zeljko i Begić te ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i kumovi. 
 
Facebook...
   Print...   Print...
Upaljeno svijeća: 1099
Posalji SMS...  
Dragoj ujni Ici neka Gospodin podari pokoj vjecni. Ujaku Miljenku, Tihani i Sandi iskrena sucut od Mire Pavkovic s obitelji.
Posljednji pozdrav dragoj strini Ici od obitelji Radoslava Zeljka.
Posljednji pozdrav dragoj jetrvi i strini Ivici-Ici Zeljko.Iskrena sucut obitelji i ozaloscenima.Anka i Ivica Zeljko sa obitelji.
Dragoj ujni Ici, neka Gospodin podari pokoj vjecni, a Vama ujak, Tihani i Sandi iskrena sucut.Milijan Zeljko sa obitelji