Zatvori x
Pretraživanje oglasa:

Ime:     Prezime:      Mjesto:OBAVIJEST O SMRTI
Ivan Šajin

1939. - 2021.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

IVAN (pok. Ante) ŠAJIN

u srijedu 06.01.2021. godine u 18.30 sati nakon duže bolesti u 82. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u petak 08.01.2021. godine u 14:00 sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg“. Pokop dragog nam pokojnika obavit će se na Rimokatoličkom groblju „SMRČENJACI“. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u crkvi Krista Dobrog Pastira u Cimu. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
supruga ANICA; sin ANTONI; kćer RENATA;nevjesta ZRINKA; zet MIROSLAV; unučad: ANDRO, ANDRIANA, MATIJA, HRVOJE, EMA MARIJA i ANA ELENA, brat MLADEN s obitelji; šure: IVAN i DRAGAN s obitelji; svastike: ZDRAVKA, MANDA i MARA s obitelji; obitelji pok.šura SLAVKA i MIRKA; obitelji: ŠAJIN, ČULJAK, RASPUDIĆ, JURIĆ ŠKOBIĆ, STOJIĆ, PEHAR, PRSKALO, ZELENIKA,SIMOVIĆ, DŽEBA, BOŠNJAK, DŽIDIĆ, MARIJANOVIĆ, MILINKOVIĆ, KOPILAŠ, STJEPANOVIĆ, te mnogobrojna rodbina,kumovi i prijatelji.
 
Facebook...
   Print...   Print...
Upaljeno svijeća: 581
Posalji SMS...  
Posebni ljudi zive u nasim srcima i kad nisu pored nas. U mislima i molitvama smo s vama. Rodica Monika s obitelji