Zatvori x
Pretraživanje oglasa:

Ime:     Prezime:      Mjesto:OBAVIJEST O SMRTI
Matija Pandža

1926. - 2021.

 Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni,
javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

MATIJA (udova Ante) PANDŽA

u petak 08.01.2021. godine u 18.00 sati nakon duže bolesti u 95. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u nedjelju 10.01.2021. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice BIJELI BRIJEG. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „SMRČENJACI“. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u kapelici groblja Smrčenjaci. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
kćer ZDRAVKA; sinovi: MARINKO, IVICA i ZDENKO; zet DRAGO; nevjeste: ZDENKA, ZDRAVKA i MIRJANA; unučad: MARIO, MIRJANA, KRISTINA, MARIO, MARINA,GORAN, DARKO, DAMIR i TONI; praunučad; obitelj pok. brata JURE; sestre: MARIJA s obitelji i ŠIMA; djever IVAN i jetrva ANICA; obitelji: PANDŽA, MARIĆ, KARAČIĆ, ĐINKIĆ, BUDIMIĆ, KNEZOVIĆ, MILIČEVIĆ, DŽIDIĆ i DELIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.
 
Facebook...
   Print...   Print...
Upaljeno svijeća: 572
Posalji SMS...  
Obitelji pokojne Matije iskrena sucut, a nasoj dragoj Matiji pokoj vjecni daruj joj gospodine!Pocivala u miru Bozjem! Dragan Peric s obitelji.