Zatvori x
Pretraživanje oglasa:

Ime:     Prezime:      Mjesto:OBAVIJEST O SMRTI
Slavenka Šunjić

1948. - 2021.

Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga i nikad zaboravljena majka, baka, sestra, punica i tetka

SLAVENKA (udova Vlatka) ŠUNJIĆ

U subotu 09. siječnja 2021. godine u 11.00 sati nakon kratke i teške bolesti u73. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u ponedjeljak 11. siječnja 2021. godine u 13.00 sati ispred Gradske mrtvačnice BIJELI BRIJEG. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „VOJNO“-POTOCI. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 12.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
sinovi: HRVOJE i MILENKO; kći DANIJELA; unuci: MAJKL i NIKOLAS; zet MARIO ZUROVAC; braća: SLAVKO i SLAĐAN s obiteljima; obitelj pok. djevera MILENKA ŠUNJIĆA; zaova JULIJA KUZMAN s obitelji; obitelji: ŠUNJIĆ, KNEŽIĆ, MISITA, ANDRIĆ, ZUROVAC, SPAHIĆ, KUZMAN, KATICA, KLJAJO, ČULJAK, ZOVKO, MANDIĆ, KUKIĆ, PINJUH te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.
 
Facebook...
   Print...   Print...
Upaljeno svijeća: 508
Posalji SMS...