Zatvori x
Pretraživanje oglasa:

Ime:     Prezime:      Mjesto:OBAVIJEST O SMRTI
Danica Karačić

1942. - 2019.

 Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga
majka, sestra, svekrva, punica, baka, prabaka i teta

DANICA KARAČIĆ
udova GOJKA


U srijedu 16. siječnja 2019. u 1.40 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 77-oj godini života primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminula. Posmrtna povorka drage nam pokojnice kreće u ponedjeljak 21.01.2019. u 12.45 sati ispred mrtvačnice Westfriedhof - ulica Schnieglinger 71 Nümberg. Pokop će se obaviti na groblju Westfriedhof große Treuerhalle. Obitelj će primati sućut poslije pokopa.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
sin IVAN, kćeri NEŽIKA, ANKICA i MARIJA, nevjesta BERNADICA, zetovi HRVOJA, HEIKO, BOŠKO i FELIX, unučad IVANA, ANICA, DAVID, ANNA, ANDRIJA i ŠIMA, praunuk LOUIS, obitelj pok. brata JURE, brat MATE s obitelji, sestre BLAGICA, DRAGICA i PAVICA s obiteljima, obitelji KARAČIĆ, REZIĆ, BOLDT, BARBIĆ, BAKOVIĆ, BOŠNJAK, MAHLER te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji.
 
Facebook...
   Print...   Print...
Upaljeno svijeća: 765
Posalji SMS...  
Draga Nezika,Ivane,Ankica i Marija,iskrena sucut zbog velikog gubitka vasih najmilijih,mame Danice a i tate Goje od obitelji Milice Jurilj!
Nije me bilo strah ni kad se oluja sprema, jer sam imala sestru kakvu niko nema, nikad vise nece bit kao sto je bilo... pocivaj u miru, tvoja sestra Pavica s obitelji.
Draga nasa tete.Sjecanje na tebe,tvoju ljubav,plemenitost i dobrotu nikad nece prestati! Pocivala u miru Bozjem!Mirela Kvesic s obitelji
Neki ljudi i dalje zive, po svojim rijecima i djelima, a najvise po dobroti srca tako da ces ti tete zivjeti zauvijek.Pocivaj u miru i cekaj nas . Volimo te.Sanijela Ljubic sa obitelji.
Svidjelo se dragom Bogu da uljepsa raj,pa te uzeo u svoj zagrljaj...Pocivaj u zagrljaju bozjem, gledaj i cuvaj nas...Draga tete nosimo te zauvijek u srcu... Sanijela Bozinovic