Obavijest o smrti
Mate Vukoja – Matiša
1933. - 2023.

Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi suprug, otac, svekar, punac, djed, pradjed i brat

MATE VUKOJA – MATIŠA
-BOSIĆ-

u utorak 19. rujna 2023. u 09:20 sati, u 91. godini života, primivši Sakrament umirućih, blago u Gospodinu preminuo. Posmrtna povorka dragog nam pokojnika kreće u srijedu 20. rujna 2023. u 16:00 sati ispred mrtvačnice Karača u Ljubotićima. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 15:00 sati. Pokop će se obaviti na rimokatoličkom groblju Karača u Ljubotićima. Sveta misa služit će se tijekom pokopa.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga Anica; sinovi Boro i Ivan; kćeri Radica-Seka i Milena; nevjeste Mirjana, Slavica i Marijana; zet Stanko; unučad: Kristina, Ante, Mario-Mate, Ivana, Marko, Marija, Ana, Marko, Filip i Jakov; praunučad; braća Ivan i Ante s obiteljima; sestra Radica s obitelji; obitelj pok. brata Joze; obitelj pok. sestre Ljubice; svastike Ruža i Milica s obiteljima; obitelj pok. šure Stanka; obitelji: Vukoja, Ljubić, Galić, Rezić, Musa, Mikulić, Bubalo i Petrović te ostala rodbina, susjedi, kumovi i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 914
SMS - osmrtnica.ba
error: Content is protected !!